MITALIEN TILAAMINEN

Maanpuolustusmitalien verkkokaupasta vastaa Maanpuolustusyhtiö MPY Oy (Y-tunnus 0890286-9). Mitalien hinnat sisältävät Suomen arvonlisäverolain mukaisen alv:n. Maksu suoritetaan euroissa.
Maanpuolustusmitalien verkkokauppa toimii tuotteiden markkinoijana ja toimittajana asiakkaalle. Maanpuolustusyhtiö vastaa verkkokauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

TOIMITUS

Mitalituotteet toimitetaan tilaajalle neljässä viikossa. Mitaleja ei toimiteta heinäkuussa, minkä johdosta tilaukset kesäkuun lopulta elokuun alkupuolelle viivästyvät normaalista toimitusajasta.

REKLAMAATIOT

Mikäli haluat reklamoida maanpuolustusmitalituotteesta, reklamaatio tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen maanpuolustusmitali@maanpuolustusmitali.fi. Viestin otsikoksi on kirjattava Maanpuolustusmitalireklamaatio. Reklamaatiossa on täsmennettävä, miltä osin toimitetun tuotteen ei voida katsoa vastaavan sovittua ja mitä vaatimuksia reklamaation esittäjällä on tämän johdosta.

PERUUTUSEHDOT

Maanpuolustusmitalituotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Halutessasi peruuttaa tilauksesi, sinun tulee lähettää peruutusilmoitus 14 päivän kuluessa tilauksesta osoitteeseen maanpuolustusmitali@maanpuolustusmitali.fi. Peruutusilmoitusviestin otsikoksi on kirjoitettava Maanpuolustusmitaliperuutus ja viestistä tulee löytyä ainakin seuraavat tiedot:

Mitalituotteen tilaajan/anojan nimi ja osoite.

Mikäli tuote on jo postitettu, tilauksen peruuttaja maksaa postimaksun. Ostajalle ei koidu peruutuksesta muita kuluja. Maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

VERKKOKAUPAN MAKSUEHDOT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä


Maanpuolustusmitalituotteita maksaessasi sinua sitovat maksutoimeksiantopalvelun käyttöehdot, jotka löytyvät täältä.

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi. Sinut ohjataan maanpuolustusmitalien verkkokaupasta suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

PIVO
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MOBILEPAY
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn maksuehdot

SIIRTO
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n YLEISET EUROMAKSUEHDOT
SIIRTO-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT NORDEALLA [PDF]